• Price from: € 50.00
  • 7
  • 4
  • 5
  • M
  • ABS
  • CD player
  • Cruise control
  • Electric windows
  • Fog lamp
  • MP3 interface
 • Compact: Medium

  Price from: € 25.00
  • 5
  • 4
  • 5
  • A
  • CD player
  • Central locking
  • Electric windows
  • On-board computer
  • Tuner/radio
 • Large: Premium

  Price from: € 25.00
  • 5
  • 5
  • 5
  • A
  • ABS
  • Alloy wheels
  • Central locking
  • Electric windows
  • Fog lamp
  • Hands-free kit
  • Immobilizer
  • Xenon headlights

  Premium cars for you business needs or just a luxury trip. Be stylish and elegant wherever you go. We stand by our motto of driving premium cars at reasonable prices. We offer everything you would like from a premium car rental company which contains all kind of premium vehicles.

  Take to the road surrounded by the sophistication and luxury. Whatever the occasion, get where you're going in style with premium car rental. With some fantastic deals on offer, you've got the perfect excuse to upgrade. So go on – take a spin in something special!

 • Large: Station wagon

  Price from: € 55.00
  • 5
  • 5
  • 5
  • A
  • ABS
  • Central locking
  • Cruise control
  • Fog lamp
  • Hands-free kit
  • Immobilizer
  • Tuner/radio
  • Xenon headlights

  Cars for business or long trips. If you need comfort and style pickup a car from our Large series. For those who just need that extra luggage capacity our station wagon is the obvious choice. This car is ideal for carrying golf clubs or other sports equipment.

  This group of cars are ideal for large family groups with their roomy interiors and for anyone who requires a vehicle with large luggage space, ideal for skiers or campers.  These rental vehicles are renowned for being extremely robust and reliable and suited to all roads and weather conditions.  

 • Medium: Low emission

  Price from: € 28.00
  • 5
  • 3
  • 5
  • A
  • ABS
  • Bluetooth
  • CD player
  • Fog lamp
  • Hands-free kit
  • Traction control
  • Tuner/radio
  • Xenon headlights

  Economy, comfort and style all rolled into one. Meet the cost-effective Green Collection providing you with eco car hire. Designed specifically to keep running costs low and all emitting under 110g of CO2/km, take your pick from our range of highly fuel-efficient, electric and hybrid cars.

  Replace the dummy content here with your own. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

 • Small: Economy

  Price from: € 20.00
  • 5
  • 3
  • 5
  • M
  • Alloy wheels
  • Cruise control
  • Hands-free kit
  • MP3 interface
  • Traction control
  • Tuner/radio
  • Xenon headlights

  Makina me qera ekonomike

  Jeni i interesuar per makina ekonomike me qera? Keni ardhur në kompaninë e duhur. Albania rent a car është sinonim për makina me qira me kosto të ulët.

  Ju do të zbuloni që makinat tona janë ndoshta me çmimet më të arsyeshmë në Shqipëri. Dhe pa surpriza jo të këndshme. Kur ju përdorni makina ekonomike me qera, ju nuk keni pse të sakrifikoni rehatinë dhe cilësinë. Çmimi i ulët nuk do të thotë gjithmonë profesionalizëm i ulët. Por do të thotë një marrëveshje e leverdisshme pa dëmtuar llogarinë tuaj bankare.

  Kjo filozofi për makina me qera për një buxhet të ulët nuk është zhgënjyese dhe i aplikohet grupeve të ndryshme të interesit; individëve, çifteve, familjeve, shokëve dhe skuadrave të biznesit. Juve do t’ju pëlqejë të jeni pjesë e klientelës tonë të kënaqur për makina ekonomike me qera.

  Gjithashtu, makinat tonë me qira janë të ndryshme; në lloj, në markë, në numrin e sediljeve, në ngjyrë dhe në hapësirën për bagazhe. Nuk ka mungesë zgjedhjesh kur ju nevojitet një makinë me qera me buxhet të ulët.

  Kontaktoni Albania rent a car për një zgjidhje të shpejtë për makina ekonomike me qera në kryeqytetin e Shqipërisë në Tiranë apo në aeroportin kryesor dhe të vetëm në Rinas. Faleminderit per konsiderimin tuaj!

 • Small: Mini

  Price from: € 15.00
  • 5
  • 3
  • 4
  • M
  • ABS
  • Bluetooth
  • Electric heated seats
  • Hands-free kit
  • MP3 interface
  • On-board computer
  • Traction control
  • Tuner/radio

  Small cars are fuel-efficient and fun-to-drive. Save money on rentals of economy and compact cars. Reserve yours online today. Compact cars offer great gas mileage and the ease of driving and parking in high traffic areas. Reserve now and get low rates on a compact car rental from us!

  Replace the dummy content here with your own. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.