Test alt 1
Flota moderne e makinave me qera

Makina me qera

     Gjeni Vendodhjet? Shiko Harten

     E njejte me vendin e marrjes
     • Makina me qera qe ju përshtatet
      Albania Online ju ofron një gamë të gjere automjetesh me qera. Ju mund të rezervoni online automjetit qe ju pershtatet më shume dhe te shijoni ne maksimun udhetimin tuaj. Tek ne do gjeni makina me qera të lira dhe ekonomike.
     • Makina me qera Rinas

      Ju mund të rezervoni automjetin tuaj online dhe stafi jonë ju pret në terminal duke ju shoqëruar për tek automjeti i cili ndodhet ne parkimin e aeroportit.

      Mundësi të shumta në zgjedhje, çmime konkuruese në tregun e makina me qera ne Rinas.

     • Makina me qera në Tiranë

      Zyrat tona ndodhen në pozicion të favorshëm, vetem 10 min nga qendra e Tiranës.

      Nuk aplikohet komisione të fshehura, çmimi që ju shfaqet gjatë porcesit te rezervimit është çmimi final i automjetit qera qe rezervoni online.

     • Rezervimi në kohë reale
      Konfirmimi i rezervimit tuaj online bëhet automatik dhe i sigurtë. Mbas rezervimit ju mund të relaksoheni pasi automjeti juaj do jetë gati në vendodhjen dhe orarin qe ju keni paracaktuar në rezervim.
     • Automjete të sigurta në udhëtim
      Albania Online sigurohet që të gjitha automjetet e flotës me qera të jenë ne gjendje të mirë teknike dhe vizuale. Të gjitha serviset e foltës kryhen në kohë dhe ne koncesionar të autorizuar.

     About Us

     Replace the dummy content here with your own. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
     Locations
     We serve multiple locations. Find out our offices, along with our pickup and return points.